Fontos a teherautód védelme? Ezt a lakatot használd!


Manapság nagyon kell vigyáznunk értékeinkre vagy arra, amiben ezeket tároljuk. Neked is van teherautód? Akkor tudhatod, hogy az autó biztonságos lezárása rendkívül fontos, főleg akkor, ha nem a saját értékeidet szállítod. Mutatunk egy terméket, mely minőségi, biztonságos és tényleg nagyon hatékony.

Biztonság GURU: Manapság nagyon kell vigyáznunk értékeinkre vagy arra, amiben ezeket tároljuk. Neked is van teherautód? Akkor tudhatod, hogy az autó biztonságos lezárása rendkívül fontos, főleg akkor, ha nem a saját értékeidet szállítod. Mutatunk egy term

 

Miért nem nyújt teljes biztonságot a gyári zár? 


Az ilyen autók rakodóteréhez tartozó gyári zárak sajnos nem nyújtanak megfelelő védelmet, mivel gyakran központi zárhoz vannak kötve, így nyitható elölről is vagy akár elektromosan is anélkül, hogy észrevennéd a nyitást. Ha több fuvarozó használta a járművet, előfordulhat, hogy nem tudhatod, kinek van még kulcsa hozzá. Lehetsz elővigyázatos és megoldhatod zárcserével is ezt a problémát (ez elég komplikált) vagy kipróbálhatod az egyszerűbb, jóval hatékonyabb és biztonságosabb megoldást is.

 

Ez a megoldás!

Íme, egy eszköz, mellyel megoldódik minden problémád a teherautód biztos lezárásával kapcsolatban; a Master Lock magas biztonságfokozatú lakatpánt és hozzá tartozó lakat. Ez a lakatpánt utólag is felszerelhető és nem is kell hozzányúlni az eredeti zárhoz.
Amennyiben egyáltalán nincs zár a járművön (vagy nem működik) ez a megoldás teljes védelmet nyújt. A lakatpántot csak akkor szükséges bezárni, ha valóban értékes árut szállítasz a raktérben, minden más esetben jó lehet a gyári zár is.

 


Miben más a Master Lock lakatpánt, mint a többi?

Speciális kialakítása miatt nehezen hozzáférhető (feszíthető), robosztus kialakítása miatt pedig nem lehet leütni (pl. kalapáccsal való támadás esetén).
A Master Lock lakatpánt MABISZ által minősített, így a biztosító fizet esetleges feltörés esetén (csak abban az esetben, ha megfelelően, szakember által lett telepítve és egyéb feltételek is teljesülnek).

Ezen felül elmondható még róla, hogy növeli a teherautó értékét. A teherautó védelmén kívül remekül használható még kapuk, ajtók, műhelyek, konténerek és lakókocsik védelméhez is. 

 

ITT tudod megrendelni és megnézni a részletes leírást a lakatpántról!

 

 

 

 

Küldjön üzenetet Lépj kapcsolatba velünk!


CIKKEK


Ebben a cikkben bemutatjuk az eszköz kezeléséhez szükséges alkalmazást, illetve annak letöltését, új fiók létrehozását, majd az okoskulcstároló aktiválását.

Okoskulcstároló

A kerti ajtók bezárása néha elég komplikált tud lenni – sokszor azért, mert elkopott a zár, ezért bárhogy próbálod bezárni/kinyitni, nem sikerül. Ha lánccal próbálkozol, a...

MAster Lock: A kerti ajtók bezárása néha elég komplikált tud lenni – sokszor azért, mert elkopott a zár, ezért bárhogy próbálod bezárni/kinyitni, nem sikerül. Ha lánccal próbálkozol, a csörgés elég idegesítő tud lenni. Ráadásul macerás is. Mi már sokféle

Tedd otthonod biztonságosabbá, hogy kevésbé legyen célpontja a betörőknek. Hogyan csináld? Adunk 6 tippet, amivel elkerülheted a betöréseket és biztonságban tudhatod az értékeidet!

Master Lock: Tedd otthonod biztonságosabbá, hogy kevésbé legyen célpontja a betörőknek. Hogyan csináld? Adunk 6 tippet, amivel elkerülheted a betöréseket és biztonságban tudhatod az értékeidet!