Így tudod leghatékonyabban lezárni a kerti ajtódat, szerszámaidat


A kerti ajtók bezárása néha elég komplikált tud lenni – sokszor azért, mert elkopott a zár, ezért bárhogy próbálod bezárni/kinyitni, nem sikerül. Ha lánccal próbálkozol, a csörgés elég idegesítő tud lenni. Ráadásul macerás is. Mi már sokféle megoldással próbálkoztunk, de csak egy működött. Megmutatjuk.

MAster Lock: A kerti ajtók bezárása néha elég komplikált tud lenni – sokszor azért, mert elkopott a zár, ezért bárhogy próbálod bezárni/kinyitni, nem sikerül. Ha lánccal próbálkozol, a csörgés elég idegesítő tud lenni. Ráadásul macerás is. Mi már sokféle

 

Biztonsági lánc, ami tényleg hasznos és hatékony

 
A mi kerti ajtónk antik, igazán szép és dekoratív, ezért semmiféleképpen sem szeretnénk lecserélni. Így találnunk kellett egy megoldást, egy hatékony eszközt, amit könnyű használni és hatékony védelmet is nyújt egyben. Tele van a kertünk értékes eszközökkel és tárgyakkal, ezért a zár kérdése nagyon fontos számunkra. Hosszú keresés után rátaláltunk egy hatékony eszközre, melyből többet is vásároltunk.

A barkács üzletekben kapható láncokat mindenki magának vágja méretre a föltekert láncok mellé helyezett erővágóval. Az ilyen láncok biztonsági szintje egyáltalán nem megfelelő, inkább területek elkerítésére alkalmasak, mintsem valami biztonságos lezárásához.


 
Meglett a tökéletes biztonsági lánc!


 Megtaláltunk az interneten azt a láncot, amire szükségünk volt és amit már elég régóta kerestünk! A Biztonság GURU forgalmazza ezt az eszközt és valóban olyan, mint amilyennek leírták. A legjobb benne, hogy karcolásmentes bevonattal van ellátva, így nem rongálja meg a tárgyakat. Ezen felül megerősített acél láncszemekből áll, amik különböző átmérőjűek lehetnek (6-10mm) és különböző hosszúságúak (0,6-2m), így igény szerint variálható. 

 

 


Mondanom sem kell, eddig nagyon jól bevált és biztos, hogy rendelünk még ilyen biztonsági láncot, mindenkinek csak ajánlani tudom.

 


A biztonsági láncot ITT tudjátok megnézni és megrendelni!

 

 


 

Küldjön üzenetet Lépj kapcsolatba velünk!


CIKKEK


Ebben a cikkben bemutatjuk az eszköz kezeléséhez szükséges alkalmazást, illetve annak letöltését, új fiók létrehozását, majd az okoskulcstároló aktiválását.

Okoskulcstároló

Manapság nagyon kell vigyáznunk értékeinkre vagy arra, amiben ezeket tároljuk. Neked is van teherautód? Akkor tudhatod, hogy az autó biztonságos lezárása rendkívül fontos, főleg akkor, ha...

Biztonság GURU: Manapság nagyon kell vigyáznunk értékeinkre vagy arra, amiben ezeket tároljuk. Neked is van teherautód? Akkor tudhatod, hogy az autó biztonságos lezárása rendkívül fontos, főleg akkor, ha nem a saját értékeidet szállítod. Mutatunk egy term

Tedd otthonod biztonságosabbá, hogy kevésbé legyen célpontja a betörőknek. Hogyan csináld? Adunk 6 tippet, amivel elkerülheted a betöréseket és biztonságban tudhatod az értékeidet!

Master Lock: Tedd otthonod biztonságosabbá, hogy kevésbé legyen célpontja a betörőknek. Hogyan csináld? Adunk 6 tippet, amivel elkerülheted a betöréseket és biztonságban tudhatod az értékeidet!