Kerékpárzárak, kerékpárlakatok

Master Lock kerékpárzárak, kerékpárlakatok prémium minőségben, közvetlenül az importőrtől, 1-2 munkanapos szállítási határidővel.


Kerékpárlakat: "Criterion" láncos biciklizár

Maximális védelem!
Ár: 27990 Ft

Kerékpárlakat - Criterion U lakat

Maximális védelem!
Ár: 23 393 Ft

Kerékpárlakat - bilincses biciklizár

Többféle méretben
Ár: 19 045 Ft-tól

Kerékpárzár: Láncos, fényvisszaverős biciklizár

100cm hossz, 10mm átmérő
Ár: 16 345 Ft

Kerékpárlakat - Biztonsági U-lakatok

Többféle méretben/színben
Ár: 10 224 Ft-tól

Kerékpárzár: Láncos biciklizárak

Sokféle szín, Kombinációs/Kulcsos kivitel
Ár: 6516 Ft-tól

Kerékpárzár - 10mmØ, Python acélsodrony biciklizár

30-180 cm-es rögzítési lehetőség
Ár: 10 450 Ft

Kerékpárzár - 12mmØ sodrony biciklizár

5 féle színben
Ár: 6121 Ft

Kerékpárzár - bilincses, sodrony biciklizár

100 cm-e hossz, sokféle szín
Ár: 8 099 Ft

Kerékpárzár: láncos biciklizár lakattal

Többféle erősségben, színben
Ár: 5 100 Ft-tól

Kerékpárzár - 10mmØ sodrony biciklizár

Kulcsos/kombinációs
Ár: 4 490 Ft-tól

Kerékpárlakat - U lakat

Belépő szintű biztonság
Ár: 5413 Ft

Kerékpárzár - tekercselt sodrony biciklizár

Kombinációs/kulcsos
Ár: 1 738 Ft-tól

Kerékpárzár: 6mmØ sodrony biciklizár

Kombinációs vagy kulcsos kivitelben
Ár: 1 246 Ft

Kerékpárlakat webáruházunkban Master Lock termékek találhatók, melyek élettartam garanciával rendelkeznek.

Hogyan válasszon biciklizárat?

A kerékpárzár kiválasztásánál a következő kérdéseket érdemes átgondolni:
Milyen értéket képvisel a bringa? Hol használják (város, vidék)? Meddig hagyják őrizetlenül?
A belépő szinten az u.n. eltolást gátló biciklizárak találhatók, melyek a kerékpár saját lábán történő eltulajdonítását gátolják meg. Csak az alkalmi tolvajokkal szemben védenek, a kezdetleges eszközökkel rendelkező tolvajok már le tudják vágni. Kedvező áruk miatt (<3000 Ft) megfelelő választás lehet annak, aki szemmel tudja tartani kerékpárját, míg parkol és tényleg csak az eltolás ellen szeretné védeni. A következő szint egy általános védelmi szint, mely nap közbeni, rövidebb megállásokra javasolt és az alkalmi, valamint az egyszerű eszközökkel rendelkező tolvajokkal szemben hatékonyak. Kedvező áruk (<10 000) miatt széles körben elérhetők. A következő szinten a magas biztonsági fokozatú kerékpárlakatok találhatók, melyek a komolyabb eszközökkel rendelkező tolvajokkal szemben is hatékonyak, illetve hosszabb megállásokra is javasoltak. Jellemzően 10-20 E Ft között mozog az áruk, sokféle kivitelben elérhetők (U lakat, lánc, bilincs...). Amenniyben kompromisszummentes védelmet szeretne, válasszon a Criterion termékcsaládból, mind a lánc, mind az U lakat a legmagasabb védelmet nyújtja, akár éjszakai parkolás során is rábízhatja bringáját.

Milyen típusú kerékpárzárat válasszon?

U lakat: erős, masszív védelmet nyújtanak kedvező áron. Hátrányuk, hogy nehezen szállíthatók, helyigényesek, illetve korlátozott rögzítést tesznek lehetővé.
Lánc: Acélláncok, melyek erős, hatékony védelmet kínálnak, és kis helyen is elférnek, könnyen szállíthatók, használatuk egyszerű. Választhatja beépített zárral, vagy külön lakattal is.
Sodrony: Acélsodronyok, jellemzően beépített zárral. Közepes ellenállóképességet biztosítanak vágás ellen, viszont kedvező áruk van, és kis helyen kényelmesen elférnek, használatuk egyszerű.
Bilincs: Többféle védelmi szinttel elérhetők, az erősebb változat nagyon magas fokú védelmet kínál, bár használata nehézkes lehet.

CIKKEK


Ebben a cikkben bemutatjuk az eszköz kezeléséhez szükséges alkalmazást, illetve annak letöltését, új fiók létrehozását, majd az okoskulcstároló aktiválását.

Okoskulcstároló

Manapság nagyon kell vigyáznunk értékeinkre vagy arra, amiben ezeket tároljuk. Neked is van teherautód? Akkor tudhatod, hogy az autó biztonságos lezárása rendkívül fontos, főleg akkor, ha...

Biztonság GURU: Manapság nagyon kell vigyáznunk értékeinkre vagy arra, amiben ezeket tároljuk. Neked is van teherautód? Akkor tudhatod, hogy az autó biztonságos lezárása rendkívül fontos, főleg akkor, ha nem a saját értékeidet szállítod. Mutatunk egy term

A kerti ajtók bezárása néha elég komplikált tud lenni – sokszor azért, mert elkopott a zár, ezért bárhogy próbálod bezárni/kinyitni, nem sikerül. Ha lánccal próbálkozol, a...

MAster Lock: A kerti ajtók bezárása néha elég komplikált tud lenni – sokszor azért, mert elkopott a zár, ezért bárhogy próbálod bezárni/kinyitni, nem sikerül. Ha lánccal próbálkozol, a csörgés elég idegesítő tud lenni. Ráadásul macerás is. Mi már sokféle