Rögzítéstechnika


Cégünk a Master Lock kiváló rögzítéstechnikai eszközeit forgalmazza, mint a Master Lock márka magyarországi vezérképviselete.


Rögzítéstechnika eszközei


Gumipókok és hevederek széles választékával járulunk hozzá, hogy rakományát, csomagjait, illetve egyéb rögzíteni kívánt értékeit kényelmesen és biztonságosan rögzíthesse. A Master Lock a rögzítéstechnika területén is elkötelezett híve az innovációnak, igyekeznek a problémásnak vélt felhasználási területekre speciális termékeket fejleszteni.

Ennek köszönhetően gumipók és heveder választékunkban egyedi termékeket találhat, melyek valós megoldást nyújtanak egyes felhasználási területekre:


•    Speciális gumipókok ponyvák rögzítéséhez
•    Egyedi, hatágú gumipók, kerek tárgyak rögzítésére
•    Állítható hosszúságú gumipók
•    Mini gumipókok
•    Fényvisszaverős gumipók
•    Ujjak számára kialakított fogantyúval ellátott gumipók
•    Lapos kialakítású gumipókok

 

 

Rögzítéstechnikai balesetek


A rögzítéstechnika területén sok baleset származik a nem megfelelő minőségű gumipókok használatából, melyek szakadásukkor súlyos sérüléseket okozhatnak. A Master Lock a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával, prémium kategóriás gumipókok biztosításával segíti felhasználóit és óvja testi épségüket.

 

 

Rögzítéstechnikai kínálat


A gumipókok mellett minőségi hevederek és racsnis hevederek is a rögzítéstechnikai kínálat részét képezik. Itt is elmondható, hogy a legjobb minőségű alapanyagok és a fejlesztés, gyártás során alkalmazott csúcstechnológiai eljárások garantálják a szállítmány biztonságos és kényelmes rögzítését.

 

 

Rögzítéstechnika: Master Lock


A Master Lock reagálva a piacon tapasztalható hiányra, kifejlesztette az előre méretre vágott, gumiburkolattal ellátott biztonsági lánc választékát, mely valós védelmet nyújt objektumok lezárása, vagy rögzíteni kívánt értékek biztosítására. A rögzítéstechnika során szükséges rögzítési pontok, u.n. horgonyok, vagy vasmacskák is megtalálhatók cégünk választékában.

 

 

Rögzítéstechnika: lopás gátlók


Szintén a rögzítéstechnika részét képezhetik a kerékpárok és motorkerékpárok számára fejlesztett lopást gátló eszközök is, melyek széles kínálatban találhatók webáruházunkban.

 
CIKKEK


Ebben a cikkben bemutatjuk az eszköz kezeléséhez szükséges alkalmazást, illetve annak letöltését, új fiók létrehozását, majd az okoskulcstároló aktiválását.

Okoskulcstároló

Manapság nagyon kell vigyáznunk értékeinkre vagy arra, amiben ezeket tároljuk. Neked is van teherautód? Akkor tudhatod, hogy az autó biztonságos lezárása rendkívül fontos, főleg akkor, ha...

Biztonság GURU: Manapság nagyon kell vigyáznunk értékeinkre vagy arra, amiben ezeket tároljuk. Neked is van teherautód? Akkor tudhatod, hogy az autó biztonságos lezárása rendkívül fontos, főleg akkor, ha nem a saját értékeidet szállítod. Mutatunk egy term

A kerti ajtók bezárása néha elég komplikált tud lenni – sokszor azért, mert elkopott a zár, ezért bárhogy próbálod bezárni/kinyitni, nem sikerül. Ha lánccal próbálkozol, a...

MAster Lock: A kerti ajtók bezárása néha elég komplikált tud lenni – sokszor azért, mert elkopott a zár, ezért bárhogy próbálod bezárni/kinyitni, nem sikerül. Ha lánccal próbálkozol, a csörgés elég idegesítő tud lenni. Ráadásul macerás is. Mi már sokféle