Rólunk - A Master Lock forgalmazója


Biztonság Guru – Master Lock hivatalos forgalmazója

A Biztonság Guru weboldal és webshop üzemeltetője a Bakos Security Kft., mely több mint 15 éve kínál zárlati megoldásokat lakossági, ipari, vagy intézményi felhasználók részére. Célunk a felhasználás jellegének és a felhasználó igényeinek megfelelő biztonságtechnikai megoldások biztosítása, legyen szó különálló termékről, vagy komplett zárrendszerről.

 

Szakértelmünket jól mutatja, hogy zárrendszereinket magunk tervezzük és kódoljuk, így maximális rugalmasságot tudunk biztosítani ügyfeleink részére a kialakítás és a karbantartás során. Mi valóban kívülről-belűlről ismerjük az általunk forgalmazott termékeket, hiszen több mint 100 000 db-ot foglaltunk már a felhasználói igények alapján zárrendszerekbe.

 

Master Lock magyarországi vezérképviselet

Cégünk 1999 óta a világhírű Master Lock márka magyarországi vezérképviselete. Webáruházunkban lehetősége van a Master Lock széles termékkínálatából választani, online tanácsadás szolgáltatásunk igénybevételével pontos információt kaphat egy adott termékről, illetve segítünk a felhasználás jellegének megfelelő termék kiválasztásában.

Mint a Master Lock márka magyarországi importőre viszonteladók jelentkezését is várjuk, a részletekért kérjük keresse föl "Viszonteladóknak" menüpontunkat.

Intézményi felhasználóinknak személyre szabott, egyedi megoldásokat szállítunk, kérjük tájékozódjon "Intézményi felhasználóknak" menüpontunknál.
CIKKEK


Ebben a cikkben bemutatjuk az eszköz kezeléséhez szükséges alkalmazást, illetve annak letöltését, új fiók létrehozását, majd az okoskulcstároló aktiválását.

Okoskulcstároló

Manapság nagyon kell vigyáznunk értékeinkre vagy arra, amiben ezeket tároljuk. Neked is van teherautód? Akkor tudhatod, hogy az autó biztonságos lezárása rendkívül fontos, főleg akkor, ha...

Biztonság GURU: Manapság nagyon kell vigyáznunk értékeinkre vagy arra, amiben ezeket tároljuk. Neked is van teherautód? Akkor tudhatod, hogy az autó biztonságos lezárása rendkívül fontos, főleg akkor, ha nem a saját értékeidet szállítod. Mutatunk egy term

A kerti ajtók bezárása néha elég komplikált tud lenni – sokszor azért, mert elkopott a zár, ezért bárhogy próbálod bezárni/kinyitni, nem sikerül. Ha lánccal próbálkozol, a...

MAster Lock: A kerti ajtók bezárása néha elég komplikált tud lenni – sokszor azért, mert elkopott a zár, ezért bárhogy próbálod bezárni/kinyitni, nem sikerül. Ha lánccal próbálkozol, a csörgés elég idegesítő tud lenni. Ráadásul macerás is. Mi már sokféle