Szolgáltatásaink


Zárrendszerek tervezése és kivitelezése

A zárrendszerek nyújtotta kényelem és biztonság nem csak a nagy cégek kiváltsága. Egészen kicsi, mindössze pár db-os zárrendszereket is készítünk lakossági felhasználóknak, gondosodva arról, hogy a mindennapos felhasználás valóban egyszerű és biztonságos legyen.

Cégeknek, intézményi felhasználóknak egyedi, akár több 10 000 db zárleti elemet tartalmazó zárrendszereket is készítünk, ahol megvalósul a kompromisszummentes biztonság, kezelhetőség, átláthatóság.

Cégünk 16 éve foglalkozik zárrendszerek tervezésével és kialakításával. Ez idő alatt mintegy 100 000 zárlati elemet foglaltunk rendszerbe. Az ez idő alatt szerzett tapasztalatunk és szakértelmünk biztosíték arra, hogy valóban az igényeknek és a felhasználás jellegének megfelelő zárrendszert alakítsuk ki Önnek.

Tudjon meg többet >>>

 

 

 

Kulcsmásolás, kulcskészítés

Korszerű kulcsmásoló gépekkel, szakértő kollégákkal, és mintegy 3 000 féle nyerskulcs készletünkkel igyekszünk a kulcsmásolás terén is maximális kiszolgálásban részesíteni ügyfeleinket.

A kulcsmásolás mellett kulcskészítést is vállalunk, vagyis kulcs nélkül, adott zárhoz legyártjuk a szükséges kulcsot.

Tudjon meg többet >>>

 

 

 

Zárjavítás, zárkódolás

Cégünk a termékek értékesítése mellett foglalkozik zárjavítással is, nem megfelelően, vagy egyáltalán nem működő termékek esetében. 

Sokszor csak apróbb probléma merül fel a zárakkal kapcsolatban (Pl. akad) és könnyedén javítható. Fontos tudnia, hogy a zárjavítás mellett számos lehetőség adott még:

Tudjon meg többet >>>

 

 

 

 
CIKKEK


Ebben a cikkben bemutatjuk az eszköz kezeléséhez szükséges alkalmazást, illetve annak letöltését, új fiók létrehozását, majd az okoskulcstároló aktiválását.

Okoskulcstároló

Manapság nagyon kell vigyáznunk értékeinkre vagy arra, amiben ezeket tároljuk. Neked is van teherautód? Akkor tudhatod, hogy az autó biztonságos lezárása rendkívül fontos, főleg akkor, ha...

Biztonság GURU: Manapság nagyon kell vigyáznunk értékeinkre vagy arra, amiben ezeket tároljuk. Neked is van teherautód? Akkor tudhatod, hogy az autó biztonságos lezárása rendkívül fontos, főleg akkor, ha nem a saját értékeidet szállítod. Mutatunk egy term

A kerti ajtók bezárása néha elég komplikált tud lenni – sokszor azért, mert elkopott a zár, ezért bárhogy próbálod bezárni/kinyitni, nem sikerül. Ha lánccal próbálkozol, a...

MAster Lock: A kerti ajtók bezárása néha elég komplikált tud lenni – sokszor azért, mert elkopott a zár, ezért bárhogy próbálod bezárni/kinyitni, nem sikerül. Ha lánccal próbálkozol, a csörgés elég idegesítő tud lenni. Ráadásul macerás is. Mi már sokféle