Zárjavítás


Cégünk a termékek értékesítése mellett foglalkozik zárjavítással is, nem megfelelően, vagy egyáltalán nem működő termékek esetében.


Zárjavítás: Master Lock


Mivel a Master Lock termékek túlnyomó része élettartam garanciával rendelkezik (rendeltetésszerű használat esetén) ezen termékeket díjmentesen cseréljük. Zárbetétek, zárak esetében vállaljuk a zárjavítást, melyhez szükséges az érintett terméket műhelyünkbe behozni. Kiszállásos zárjavítást, ajtómentést, bezárt slusszkulcs esetén szükséges kocsi nyitást cégünk nem vállal, azonban számos ilyen tevékenységgel foglalkozó megbízható céggel állunk partneri kapcsolatban, így kereshet minket bizalommal ez ügyekben is, igyekszünk elősegíteni a kapcsolatfelvételt Önök között.

 


Zárjavítás és a további lehetőségek


Sokszor csak apróbb probléma merül fel a zárakkal kapcsolatban (Pl. akad) és könnyedén javítható. Fontos tudnia, hogy a zárjavítás mellett számos lehetőség adott még:


•    egy adott zárbetét mechanikai kombinációjának megváltoztatása ezáltal módosítva a nyitási jogosultságokat. Így érvénytelenné lehet tenni egy elvesztett kulcsot.
•    kulcsot gyártani egy adott zárbetéthez anélkül, hogy rendelkezésre állna a hozzá tartozó kulcs. 
•    bizonyos funkciókat beépíteni a zárbetétbe, mint pl. forgógomb, fogaskerék, vagy pánikfunkció

 


Zárjavítás előtt…


Mielőtt nem működő zárszerkezetét, zárbetétét javíttatni szeretné, kérem, vegye figyelembe a következőket:


•    Minden terméknek megvan a maga élettartama. Ez néhány évtől 10-20 évig is terjedhet és erősen függ a termék minőségétől, illetve a terméket a használat során ért behatásoktól (szennyeződés, korrózió, rongálás, nem megfelelő használat, karbantartás hiánya…). Amennyiben a termék élettartama a vége felé közelít, nem javasoljuk a zárjavítást, hiszen a javított alkatrész helyett hamarosan egy másik fog elhasználódni.
•    A zárjavítás során a terméket szét kell szedni, meg kell keresni a probléma forrását és javítani/cserélni azt. Ez időigényes lehet és a szükséges időigény előre nem megbecsülhető. A munkadíj ennek függvényében kiteheti egy új termék jelentős hányadát is, így javítás helyett sokszor egy új termék vásárlása a legcélszerűbb.
•    Folyamatos fejlődés figyelhető meg a zárszerkezeteknél, illetve egy idő után lejárnak a kulcs védettségét biztosító szabadalmak, így elképzelhető, hogy egy 10 évvel ezelőtt vásárolt korszerű, másolásvédett termék mára már elavult, biztonságtechnikai szempontból nem megfelelő. Zárjavítás helyett ilyenkor is célszerű megfontolni egy korszerű termék beszerzését.

 

Kérje ajánlatunkat ide kattintva!

 
CIKKEK


Ebben a cikkben bemutatjuk az eszköz kezeléséhez szükséges alkalmazást, illetve annak letöltését, új fiók létrehozását, majd az okoskulcstároló aktiválását.

Okoskulcstároló

Manapság nagyon kell vigyáznunk értékeinkre vagy arra, amiben ezeket tároljuk. Neked is van teherautód? Akkor tudhatod, hogy az autó biztonságos lezárása rendkívül fontos, főleg akkor, ha...

Biztonság GURU: Manapság nagyon kell vigyáznunk értékeinkre vagy arra, amiben ezeket tároljuk. Neked is van teherautód? Akkor tudhatod, hogy az autó biztonságos lezárása rendkívül fontos, főleg akkor, ha nem a saját értékeidet szállítod. Mutatunk egy term

A kerti ajtók bezárása néha elég komplikált tud lenni – sokszor azért, mert elkopott a zár, ezért bárhogy próbálod bezárni/kinyitni, nem sikerül. Ha lánccal próbálkozol, a...

MAster Lock: A kerti ajtók bezárása néha elég komplikált tud lenni – sokszor azért, mert elkopott a zár, ezért bárhogy próbálod bezárni/kinyitni, nem sikerül. Ha lánccal próbálkozol, a csörgés elég idegesítő tud lenni. Ráadásul macerás is. Mi már sokféle