Még soha nem volt ennél egyszerűbb a kulcskérdés


Ha többen éltek együtt, ápoló/takarító jár hozzátok vagy Airbnb-zel állandó probléma lehet a kulcskérdés; ha például valaki mindig otthon felejti a kulcsait, elsőként hazaérve nem tud bejutni a házba, míg meg nem érkezik valaki, akinél van kulcs... Ismerős? Ez a probléma a múlté lehet nálatok is, ha beszerzitek ezt a szuper kulcstároló széfet:

BiztonságGURU: Ha többen éltek együtt, ápoló/takarító jár hozzátok vagy Airbnb-zel állandó probléma lehet a kulcskérdés; nálunk például régen valaki mindig otthon felejtette a kulcsait, így elsőként hazaérve soha nem tudott bejutni a házba, míg meg nem ér

AIRBNB, nyaraló használat, házfelújítás

Ezekben egy dolog a közös: hova tegyük a kulcsot, hogy az illetékesek hozzájuthassanak, de az ingatlan mégis biztonságban legyen a betörők elől? A lábtörlő és virágcserép alatt már sajnos nincs akkora biztonságban a kulcs, hiszen ezeket a helyeket nézik meg legelőször a tolvajok.

A szomszédoknak beadni, elkérni, visszaadni elég körülményes. Kulcsokat másolni költséges és szintén nem biztonságos.

A legeslegjobb megoldás - amit személy szerint és is tudok ajánlani mindenkinek, tapasztalatból - az a Bluetooth-os okos kulcstároló!

 

A leghatékonyabb megoldás kulcsproblémákra: Master Lock okos kulcstároló

Az egy háztartásban élők kulcsmegosztásán felül a kulcstároló természetesen tökéletes akkor is, ha ápolónő érkezik az otthon fekvő nagymamádhoz, így kényelmesen be tud jutni, a nagyi pedig biztonságban lehet otthon. Ugyan ez a helyzet, ha festőt vagy takarítónőt vársz napközben, míg te dolgozol vagy esetleg van egy közös nyaralótok a baráti társasággal – nem kell megszervezni a kulcsátadási találkozókat, egyszerűen csak beleteszed a kulcstárolóba és akinek adsz hozzáférést, kinyithatja a széfet.

 

És ez még nem minden!

Az okos kulcstároló rendelkezik eseménynaplóval, így láthatod, hogy ki és mikor fért hozzá a kulcsokhoz és meggyőződhetsz róla, hogy a megfelelő személy a megfelelő időben vette-e el a neki szánt kulcsot vagy belépőkártyát.

 

 

Miért olyan jó még a Bluetooth-os okos kulcstároló?

 

Ez a kis páncéldoboz maximális védelmet biztosít a kulcsaidnak, belépőkártyáidnak.  Masszív (2kg) fém kialakítású, így ellenáll a fizikai támadásoknak, azonban mégis érdemes elrejteni a kíváncsi szemek elől (tehát nem érdemes közvetlenül a bejárati ajtó mellé felfúrni). Így kevesebb ember figyelmét kelti fel / kevesebb vandál, tolvaj, betörő próbálkozik a támadásával.

A kulcstároló szakszerű rögzítés után, nem üthető/rúgható/feszíthető le a falról (célszerszámok használata nélkül). Aki megfelelő feszítő, vágó és egyéb eszközökkel rendelkezik, az nem a kulcstárolót fogja támadni, hanem az ajtót, ablakot, amik lényegesebben gyengébb védelemmel rendelkeznek, illetve gyengepontjaik szinte mindenki előtt ismertek.

A kulcstároló szakszerű rögzítéséről ITT találhat bővebb információt. 

 

Még autószerelők is hasznát vehetik

Autószerelőknél gyakori például, hogy akkor hagyja ott vagy vinné el az autót az ügyfél, amikor nincs ott a szervizes (pl. hétvégén autómentő lerakja vagy nem ér oda időben) ilyenkor a kulcs a postaládában vagy máshol landol, ami nem túl megnyugtató. Sokkal biztonságosabb ebben az esetben is az okos kulcstárolót használni.

Az Airbnb-t már korábban is említettük - ennél a szolgáltatásnál is ez a kulcsmegosztási módszer az, ami legjobban bevált, sőt Svájcban komplett apartmanszolgáltatók is ezzel a megoldással működnek régóta és nagyon meg vannak vele elégedve.

 

 

Összefoglalva

A Master Lock Bluetooth-os okos kulcstároló szuper szerkezet azok számára, akik kényelmesen és biztonságosan szeretnék megosztani a kulcsaikat, belépőkártyájukat bizonyos élethelyzetekben másokkal.

Fontos megemlítenünk, hogy a kulcstároló nem arra szolgál, hogy 7/24 ebben tartsa valaki a tartalékkulcsait, sokkal inkább arra, hogy váratlan helyzetekben rugalmasan és biztonságosan tudjon reagálni a kulcsmegosztás igényére.

Olvass el még több információt a Bluetooth-os okos kulcstárolóról és rendeld meg a sajátodat itt!

 

 

 

 

Küldjön üzenetet Lépj kapcsolatba velünk!

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimatVIDEÓKCIKKEK


Hazánkban elterjedt hit, miszerint csupán kétféle lakat létezik; az egyik –a leginkább elterjedt- a rézlakat, a másik a névtelen kínai gyártóktól származó, párszáz forintos...

Master Lock: Hazánkban elterjedt hit, miszerint csupán kétféle lakat létezik; az egyik –a leginkább elterjedt- a rézlakat, a másik a névtelen kínai gyártóktól származó, párszáz forintos lakat. Szerencsére nem ennyi a lakat repertoár, ennél jóval nagyobb v

Ha széfvásárlás előtt állsz, biztosan találsz több széfet is, ami az elképzeléseid között szerepelt, de egyszerűen nem jutsz dűlőre… Most adunk egy kis segítséget, ha a zoknik...

Master Lock: Ha széfvásárlás előtt állsz, biztosan találsz több széfet is, ami az elképzeléseid között szerepelt, de egyszerűen nem jutsz dűlőre… Most adunk egy kis segítséget, ha a kulcsos éjjeli szekrény helyett egy biztonságosabb ...

Sokan sokféle dolgot szállítanak platón vagy teherautóval. Sajnos rengeteg baleset származik ezeknél a platón történő szállításoknál a nem megfelelő minőségű...

Biztonság GURU: Sokan sokféle dolgot szállítanak platón vagy teherautóval. Sajnos rengeteg baleset származik ezeknél a platón történő szállításoknál a nem megfelelő minőségű rakományrögzítő használatából. A szállítás során sérült rakomány pótolható, azonb


X

Küldjön üzenetet Lépj kapcsolatba velünk!

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat