Zárrendszerek tervezése, kivitelezése


Cégünk 1999 óta foglalkozik zárrendszerek tervezésével és kivitelezésével. Ez idő alatt több mint 100 000 zárlati elemet foglaltunk rendszerbe.

 

Zárrendszerek tervezése, kivitelezése - Milyen előnyöket biztosít Önnek egy zárrendszer?

 

 

Biztonságos zárrendszer:​A jogosultságok előre meg vannak határozva, így minden felhasználó csak a jogosultsági szintjének megfelelő zárakat tudja üzemeltetni. A megfelelő minőségű és típusú termékek szakszerűen vannak alkalmazva, mely garantálja a szükséges biztonsági szint elérését.
 

Kényelmes zárrendszer:

 


Mindenki egy kulccsal tudja működtetni a számára engedélyezett zárakat. Elkerülhető a vaskos kulcscsomó, illetve nem szükséges keresgélni a megfelelő kulcsot.
 

 

Átlátható zárrendszer:
Pontosan követhető, hogy ki milyen kulccsal rendelkezik, így az is, hogy hova tud bejutni. A kulcsok gravírozhatók, címkézhetők, így egyszerűen azonosíthatók.


 

Rugalmas zárrendszer:A zárrendszer bővíthető, alakítható. Egyes elemek kivehetők belőle, vagy megváltoztathatók.

 

 

Költséghatékony zárrendszer:
 


A minőségi termékek biztosítják a hosszú élettartamot, illetve csökkentik a kockázatát, hogy szerelőt, ajtómentőt kelljen hívni. Szintén csökkentik a jogosulatlan behatolás esélyét. Kulcsvesztés esetén nem szükséges kicserélni az érintett zárakat, elegendő azokat újrakódolni, így ki lehet zárni az elvesztett kulcsokat.
 

 

Vezérkulcs lehetősége:


Hívhatjuk akár főkulcsnak, vagy tűzkulcsnak is. Fontos lehet a tulajdonos, vagy tűzoltóság számára, hogy a zárrendszerben lévő összes zárat egyetlen kulccsal tudja üzemeltetni.

 

Kérje ajánlatunkat ide kattinva!

 

A következő ábra szemléltet egy felhasználási példát:

 

Zárrendszerek tervezése, kivitelezése
CIKKEK


Ebben a cikkben bemutatjuk az eszköz kezeléséhez szükséges alkalmazást, illetve annak letöltését, új fiók létrehozását, majd az okoskulcstároló aktiválását.

Okoskulcstároló

Manapság nagyon kell vigyáznunk értékeinkre vagy arra, amiben ezeket tároljuk. Neked is van teherautód? Akkor tudhatod, hogy az autó biztonságos lezárása rendkívül fontos, főleg akkor, ha...

Biztonság GURU: Manapság nagyon kell vigyáznunk értékeinkre vagy arra, amiben ezeket tároljuk. Neked is van teherautód? Akkor tudhatod, hogy az autó biztonságos lezárása rendkívül fontos, főleg akkor, ha nem a saját értékeidet szállítod. Mutatunk egy term

A kerti ajtók bezárása néha elég komplikált tud lenni – sokszor azért, mert elkopott a zár, ezért bárhogy próbálod bezárni/kinyitni, nem sikerül. Ha lánccal próbálkozol, a...

MAster Lock: A kerti ajtók bezárása néha elég komplikált tud lenni – sokszor azért, mert elkopott a zár, ezért bárhogy próbálod bezárni/kinyitni, nem sikerül. Ha lánccal próbálkozol, a csörgés elég idegesítő tud lenni. Ráadásul macerás is. Mi már sokféle