Szállítási és fizetési feltételek


Szállítási és fizetési feltételek

 

Webáruházunkban többféle szállítási és fizetési mód közül választhat. A termékeket készletről szállítjuk, így a várható szállítási határidő 1-3 munkanap. Amennyiben a rendelt tétel nem elérhető fölvesszük Önnel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a szállítás várható idejéről, esetleg alternatív terméket javaslunk.

 

Szállítási feltételek:

Ön az alábbi szállítási módok közül választhat:

  • Személyes átvétel:

Megrendelését személyesen átveheti az alábbi üzletekben nyitvatartási időn belül:

 

1092 Ferenc krt. 28         Zár-lakat-vasalat szaküzlet          Nyitva: Hétfő-péntek:8-18 óráig

1117 Váli u. 4.                Zár-lakat-vasalat szaküzlet          Nyitva: Hétfő-szombat:8-20 óráig

1222 Borkő utca 12.        Barkácsáruház                            Nyitva: Hétfő-szombat:8-20 óráig

 

Szállítási költség:             Díjtalan

 

Fizetési lehetőségek:    előre utalás, vagy készpénzben (bankkártyával nem lehetséges)

 

  • Futárszolgálattal történő kiszállítás (utánvétes)

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi, munkanapokon 8-17 óra közötti időpontban. Kérem, olyan szállítási címet adjon meg, ahol ezen idő intervallumban át tudja venni a csomagot. A kézbesítés várható időpontjáról a futárszolgálat e-mail-ben értesíti Önt, a kiszállítás napján a reggeli órákban. Ha a csomag várható érkezése az Ön számára nem megfelelő, akkor a továbbiakban a futárszolgálattal tud újabb időpontot egyeztetni a GLS ügyfélszolgálati telefonszámán: (+36 1) 802 0265, e-mailben vagy a GLS webportálján keresztül a csomagszámra történő hivatkozással. Amennyiben a csomag kézbesítése akadályba ütközik, a futár a megadott címen hagyott értesítő nyomtatványon tájékoztat az első kézbesítési kísérletről. Az első kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén a második és harmadik kiszállítási kísérlet díjmentes. Az értesítő nyomtatványon szerepel a futár telefonszáma, a GLS központi ügyfélszolgálat telefonszáma, e-mail címe, melyen megbeszélhető egy újabb helyszín és időpont, ahol az adás-vétel lebonyolítható.

A megrendelés összegét (szállítási díjjal együtt) csomagátvételkor a futár felé kell kiegyenlítenie.

 

Szállítási költség:

10 000 Ft alatti vásárlás esetén:               1490 Ft

10 000 Ft feletti vásárlás esetén:                990 Ft

20 000 Ft feletti vásárlás esetén:              díjtalan

 

Fizetési lehetőségek: előre utalás, készpénzben a csomag átvételekor (bankkártyával nem lehetséges)

 

 

Fizetési feltételek, számla:

Előre utalással:

Előre utalás esetén kérjük, hogy a munkatársaink által e-mailben elküldött díjbekérő számla alapján, a számlán szereplő bankszámlánkra, a Bakos Security Kft. mint kedvezményezett részére a számla bruttó végösszegét a közlemény rovatban a díjbekérő számla sorszámára való hivatkozással átutalni szíveskedjen.

K&H banknál vezetett számlaszámunk:  10201006-50038921-00000000

E-mailben tájékoztatjuk a díjbekérő számla ellenértékének cégünkhöz való beérkezéséről. Kiszállítás választása esetén jelezzük a szállítás várható idejét,személyes átvétel esetén tájékoztatjuk mikortól vehető át a termék a kijelölt üzletben. Mielőtt befáradna, kérem várja meg tájékoztatásunkat erről. A számlát a csomaggal együtt veheti át. Fontos, hogy a végleges számlát kizárólag az átutalást teljesítő személy nevére tudjuk kiállítani.

-Készpénzben átvételkor:

Személyes átvétel esetén az üzlet pénztáránál egyenlítheti ki a számla összegét. Fontos, hogy bankkártyás fizetésre nincs lehetőség. A számlát a csomaggal együtt veheti át.

Utánvétes kiszállításos átvétel esetén a számla összegét (termék+szállítási díj) csomagátvételkor a futár felé egyenlíti ki. Fontos, hogy bankkártyás fizetésre nincs lehetőség. A számlát a csomagban találja.
CIKKEK


Ebben a cikkben bemutatjuk az eszköz kezeléséhez szükséges alkalmazást, illetve annak letöltését, új fiók létrehozását, majd az okoskulcstároló aktiválását.

Okoskulcstároló

Manapság nagyon kell vigyáznunk értékeinkre vagy arra, amiben ezeket tároljuk. Neked is van teherautód? Akkor tudhatod, hogy az autó biztonságos lezárása rendkívül fontos, főleg akkor, ha...

Biztonság GURU: Manapság nagyon kell vigyáznunk értékeinkre vagy arra, amiben ezeket tároljuk. Neked is van teherautód? Akkor tudhatod, hogy az autó biztonságos lezárása rendkívül fontos, főleg akkor, ha nem a saját értékeidet szállítod. Mutatunk egy term

A kerti ajtók bezárása néha elég komplikált tud lenni – sokszor azért, mert elkopott a zár, ezért bárhogy próbálod bezárni/kinyitni, nem sikerül. Ha lánccal próbálkozol, a...

MAster Lock: A kerti ajtók bezárása néha elég komplikált tud lenni – sokszor azért, mert elkopott a zár, ezért bárhogy próbálod bezárni/kinyitni, nem sikerül. Ha lánccal próbálkozol, a csörgés elég idegesítő tud lenni. Ráadásul macerás is. Mi már sokféle