Iskolakezdés aggodalom nélkül


Megkezdődött az iskolaszezon, sok új értékkel vágtunk neki a szeptembernek. Ez az időszak azonban szomorúan is folytatódhat, ha nincsenek biztonságban ezek az értékeid. A gondtalan mindennapok érdekében mutatunk nektek néhány terméket, melyekkel teljes biztonságban lehetnek a dolgaid.

Iskolakezdés aggodalom nélkül - Megkezdődött az iskolaszezon, sok új értékkel vágtunk neki a szeptembernek.

Iskolakezdés egyszerűen

A Master Lock termékeivel az iskolában, öltözőben vagy út közben is biztonságban tudhatjuk értékeinket, mindezt fiatalos, egyedi megjelenést kölcsönző módon.

Lássuk, hogyan növelhetjük értékeink biztonságát:


 

Poggyászlakatok

Az iskolatáskák lezárásával gondoskodhatunk arról, hogy szünetben vagy út közben ne lehessen szabadon garázdálkodni értékeink, személyes tárgyaink között:

Nemcsak a biztonságot növelik, de megkönnyítik a cipzár behúzását is, valamint egyedivé, könnyen felismerhetővé teszik táskáinkat.

 

  

 

 

Kis méretűk miatt ezen lakatok akár a titokkönyveket, naplókat is remekül lezárják az illetéktelen szemek elöl.

 

 

 

A Master Lock karabinerzárral remekül rögzíthetjük táskánkat, hogy biztosan megvárjon mire visszaérünk. Arra is tökéletesen alkalmasak, hogy kulcscsomónkat a nadrágunkhoz rögzítsük.

 

 

 

A címkártyás táskazárakkal lehetőségünk van megadni nevünket, elérhetőségünket, így szükség esetén értesíthetőek vagyunk.

 

 

 

Öltözőszekrény lakatok

Öltözőszekrényünket is biztonságosan lezárhatjuk, még a kulccsal sem kell bajlódnunk.

Például ezzel a trendi, mozgáskombinációs „speed dial”, vagyis gyorsnyitású, mozgáskombinációs lakattal. Akár oda sem kell néznünk a nyitáshoz, illetve egy kézzel is könnyedén bevihetjük a kombinációt. Természetesen kiválaszthatjuk a hozzánk illő színt is.

 

 

 

Vagy választhatjuk ezt a lakatot elektronikus kivitelben is, mely akár vendég kódokat is tud kezelni, így hozzáférést biztosíthatunk szekrényünkhöz a jogosult személyek számára, majd törölhetjük is hozzáférésüket.

 

 

 

Választhatjuk az egyszerűbb, tárcsakombinációs lakatokat is, melyek megfelelő védelmet nyújtanak szekrényünknek.

 

 

 

 

És persze sima kombinációs lakatot is választhatunk, mely egyedi megjelenésével kiemelkedik a többi öltözőzár közül:

 

 

 

 

Jobban kedveljük a kulcsos lakatokat?

Remek választást jelenthetnek a Master Lock fiatalos termékei:

 

 

  

 

 

Értéktárolás


Kisebb értékeink is biztonságban lesznek, ha a Master Lock mini széfjeibe, kulcstároló eszközeibe helyezzük őket, majd rögzítjük az eszközt valahova:

 

 

 

Telefonunkat óvnánk? A hordozható értéktároló vigyáz kisebb értékeinkre, rögzíthető, belefér a táskánkban és még jól is mutat. E mellett ki tudjuk vezetni a telefon töltőzsinórját, így a feltöltött telefonunkat biztosan a helyén találjuk majd:

 

 

 

Laptopunk nagy értéket képvisel, ezért jó ha óvjuk, rögzítjük amíg kiszaladunk valahova.

 

 

 

Reméljük hasznos ötletek adtunk, hogy tehetjük az iskolakezdést biztonságosabbá a Master Lock segítségével.

 

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, látogass el WEBÁRUHÁZUNKBA, ahol részletes információt találsz a fent említett biztonságtechnikai termékeinkről vagy kérj EGYEDI AJÁNLATOT!

 

 


VIDEÓKCIKKEK


Hazánkban elterjedt hit, miszerint csupán kétféle lakat létezik; az egyik –a leginkább elterjedt- a rézlakat, a másik a névtelen kínai gyártóktól származó, párszáz forintos...

Master Lock: Hazánkban elterjedt hit, miszerint csupán kétféle lakat létezik; az egyik –a leginkább elterjedt- a rézlakat, a másik a névtelen kínai gyártóktól származó, párszáz forintos lakat. Szerencsére nem ennyi a lakat repertoár, ennél jóval nagyobb v

Ha többen éltek együtt, ápoló/takarító jár hozzátok vagy Airbnb-zel állandó probléma lehet a kulcskérdés; ha például valaki mindig otthon felejti a kulcsait, elsőként...

BiztonságGURU: Ha többen éltek együtt, ápoló/takarító jár hozzátok vagy Airbnb-zel állandó probléma lehet a kulcskérdés; nálunk például régen valaki mindig otthon felejtette a kulcsait, így elsőként hazaérve soha nem tudott bejutni a házba, míg meg nem ér

Ha széfvásárlás előtt állsz, biztosan találsz több széfet is, ami az elképzeléseid között szerepelt, de egyszerűen nem jutsz dűlőre… Most adunk egy kis segítséget, ha a zoknik...

Master Lock: Ha széfvásárlás előtt állsz, biztosan találsz több széfet is, ami az elképzeléseid között szerepelt, de egyszerűen nem jutsz dűlőre… Most adunk egy kis segítséget, ha a kulcsos éjjeli szekrény helyett egy biztonságosabb ...


X

Küldjön üzenetet Lépj kapcsolatba velünk!

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat