Itt a jó idő, irány bringázni!


Végre eljött a jó idő, csiripelnek a madarak és melegen süt a nap. Nincs is ennél jobb! Ha pedig jó idő van, előkerülnek a biciklik is. Nem is kell más, csak a bringád és egy vékonyabb kabát és már mehetsz is bármerre. Akármilyen szórakozásról legyen is szó, a biztonságról soha nem szabad megfeledkezned. A bukósisakon és térd-,könyökvédőn túl még másra is szükséged lesz, hogy ne csak tavasszal tudd használni a kétkerekűdet.

Biztonság guru: Végre eljött a jó idő, csiripelnek a madarak és melegen süt a nap. Nincs is ennél jobb! Ha pedig jó idő van, előkerülnek a biciklik is. Nem is kell más, csak a bringád és egy vékonyabb kabát és már mehetsz is bármerre. Akármilyen szórakozá

Legyen biztonságban a bringád is!

Természetes, hogy ha valaki biciklizni megy, az az első, hogy biztonságosan tegye azt, ezért van szükség a testünket védő felszerelésre. Ezt mindenki tudja. Arra viszont már kevesebben figyelnek, hogy maga a bicikli is biztonságban legyen.

Ahhoz, hogy ne a következő legyen az utolsó utad a bringáddal, néhány dologra muszáj odafigyelned és megtenni az óvintézkedéseket, mert akármikor akármi megtörténhet.

Ideje beszerezned egy magas fokozatú biztonsági zárat.

Megmutatjuk a legjobbakat:

 


Criterion U-lakat

Manapság már felkészültek a tolvajok és a lezárt bicikliket is megpróbálják ellopni. Ezt a lakatot biztos, hogy nem tudják majd egykönnyen eltávolítani.


A Master Lock Criterion termékcsaládja a kerékpározás megszállotjai számára lett fejlesztve. A fejlesztés során a legmagasabb védelem megalkotása volt a cél az összes támadási móddal szemben.

Nézd meg ITT a részleteket!
 

 

 

 

 

 

Criterion lánc mini U-lakattal

 

Az előző termékcsalád tagja ez a biztonsági lánc is, szintén nagyon magas biztonsági szinttel rendelkezik. Ha biztosra akarsz menni, ebből a termékcsaládból válogatsz, hiszen biztos, hogy nem csalódsz majd bennük.

A lánc 100 cm-es hosszal és beépített markolattal/befogadófejjel rendelkezik, így könnyen megfogható, összehúzható a rögzítés során.

Nézd meg ITT a részleteket!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerékbilincsek

 

Ha kerékpárbilincsen gondolkozol, ez a legmegfelelőbb választás!

Lamellás acél kialakításának köszönhetően szinte vághatatlan, a 10 csapos dugókulcsos zárszerkezet pedig biztos lezárást biztosít.

Nézd meg ITT a részleteket!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kábelzárak

 

A régi öreg kábelzár, ami még a gyerekkorunkból lehet ismerős, ám a Master Lock szuper biztonságos kivitelbe hozta ezt el nektek.

A 10-12 mm átmérőjű fonott acél kábelek megfelelő védelmet nyújtanak vágás ellen. Többféle kivitelben is megtaláljátok a webáruházunkban, lehet válogatni.

Nézd meg ITT a részleteket!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kábeles kerékpárbilincsek

 

Ha egy kis színt akarsz vinni a mindennapokba, ezzel a kábeles kerékpárbilinccsel megteheted. Többféle színben is elérhető, fiatalos és praktikus.

Ez a kerékpárbilincs egy 100 cm hosszú fonott acél kábel, beépített bilincs zárral. A bilincs része megerősített laminált acél kialakítású a megnövelt vágás elleni védelemért.

Nézd meg ITT a részleteket!

 

 

 

 

Küldjön üzenetet Lépj kapcsolatba velünk!

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

VIDEÓKCIKKEK


Hazánkban elterjedt hit, miszerint csupán kétféle lakat létezik; az egyik –a leginkább elterjedt- a rézlakat, a másik a névtelen kínai gyártóktól származó, párszáz forintos...

Master Lock: Hazánkban elterjedt hit, miszerint csupán kétféle lakat létezik; az egyik –a leginkább elterjedt- a rézlakat, a másik a névtelen kínai gyártóktól származó, párszáz forintos lakat. Szerencsére nem ennyi a lakat repertoár, ennél jóval nagyobb v

Ha többen éltek együtt, ápoló/takarító jár hozzátok vagy Airbnb-zel állandó probléma lehet a kulcskérdés; ha például valaki mindig otthon felejti a kulcsait, elsőként...

BiztonságGURU: Ha többen éltek együtt, ápoló/takarító jár hozzátok vagy Airbnb-zel állandó probléma lehet a kulcskérdés; nálunk például régen valaki mindig otthon felejtette a kulcsait, így elsőként hazaérve soha nem tudott bejutni a házba, míg meg nem ér

Ha széfvásárlás előtt állsz, biztosan találsz több széfet is, ami az elképzeléseid között szerepelt, de egyszerűen nem jutsz dűlőre… Most adunk egy kis segítséget, ha a zoknik...

Master Lock: Ha széfvásárlás előtt állsz, biztosan találsz több széfet is, ami az elképzeléseid között szerepelt, de egyszerűen nem jutsz dűlőre… Most adunk egy kis segítséget, ha a kulcsos éjjeli szekrény helyett egy biztonságosabb ...


X

Küldjön üzenetet Lépj kapcsolatba velünk!

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat