| Szerző: Biztonság Guru

Hasznos de mégis trendi ajándékok, amelyek vigyáznak szeretteink értékeire, pont úgy, ahogy mi vigyázunk rájuk!


Nem szabad, hogy az év legfontosabb napjai aggódással teljenek! A karácsonyi időszak szóljon a biztonságról és nyugalomról! Ajándék ötletek a Biztonság Guru biztonságtechnikai webáruházából. 

Ajándék ötletek a Biztonság Gurutól

Ajándék ötletek karácsonyra a Biztonság Gurutól

Karácsonykor mindig igyekszünk szeretteinknek olyan ajándékot venni, aminek szívből örülnek, de aminek valóban hasznát is veszik. Legtöbbünk fejlődik a korral, így egy laptop mindig találó ajándék. Viszont arra is gondolnunk kell, hogy az a bizonyos laptop még hosszú időn keresztül boldogítsa leendő gazdáját. Így hát a biztonságához szükséges eszközökön is érdemes elgondolkodni.

 

Mindig jó ötlet a karácsonyi nyugalmat a biztonsággal párosítani, hisz, ahogy óvjuk értékeinket, úgy óvjuk szeretteinket is. Például ha veszünk egy laptopot, ötletes ajándék, ha egy laptopzárat is veszünk mellé. Vagy ha egy új okostelefont veszünk, már alapból adhatjuk egy értéktárolóban. Így ha már kiadtuk azt a sok pénzt a laptopért, okostelefonért vagy egy Ipodért, nem kell azon aggódnunk, hogy a levegőbe dobtuk ki azokat a néha égbeszökő árakat, mi is, és ajándékozottunk is nyugodtabb lehet.

 

Webáruházunkban ide kattintva böngészhetsz!

 

Trendi lakatok karácsonyi kiadásban – Hogy a karácsonyi időszak nyugalomban és biztonságban teljen!

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos – főleg karácsonykor – a biztonság, és a nyugalom. Hisz ki örülne neki, ha az év legboldogabb napjait tönkretenné egy esetleges lopás vagy betörés? Nem jó erről beszélni, de sajnos kell. Hisz karácsonykor még inkább felfokozódnak a lopások és betörések, nem véletlenül.. Mindenki ebben az időszakban vesz nagyobb értékű ajándékokat szeretteiknek, és ezt a betörők és zsebtolvajok ki is használják. Tényleg ezen szeretne aggódni? Az aggódás és idegeskedés helyett van jobb ajánlatunk!

 

1. Poggyászlakatok – Értékmegőrzés magas fokon!

Próbáltunk nektek egy kicsit segíteni, így azonnal a számotokra tetsző lakatokhoz juthattok, csupán annyi a dolgotok, hogy rákattintotok a képekre! Így nem kell kikeresgélni webáruházunk termékkínálatából azt, ami elnyerte tetszéseteket.

 

Karácsonykor az emberek sokat utaznak. Hol a családhoz utaznak vidékre, vagy éppen föl a fővárosba, egy wellness hétvégére pihenni és kikapcsolódni, vagy csak egy eldugott kis kuckóba, ahol kipihenhetik az év fáradalmait, stressz és aggódás mentesen. De sajnos az utazás veszélyekkel is járhat, amire érdemes felkészülni. A fenti képen látható lakat megadja a kellő nyugalmat és biztonságot, amire ebben az időszakban mindenkinek szüksége van. Ráadásul a színekből is bátran válogathatunk, mindenki megtalálja a számára megfelelő színvilágot, mely a bőröndjéhez is passzol. És igen, sokaknak ma már ez egy fontos szempont.

 

A színválaszték itt is minden igényt kielégít, válogathatunk kedvünkre. Egy trendi ajándék, ami egyben hasznos, és nyugalmat is áraszt használójának! Hisz mennyivel nyugodtabbak vagyunk, ha tudjuk, hogy nem kell minden másodpercben a bőröndünket nézegetni, hogy valamilyen kéz el ne tulajdonítsa féltve őrzött értékeinket.. Talán épp az új laptopunkat visszük benne..

 

2. Fiatalos, Trendi lakatok - Mert ma már a biztonságunk is lehet jól öltözött!

Valóban nem sok helyen olvashattuk még együtt a fiatalos, trendi szót és a lakatot, de mára ez megváltozott! A lakatok világa is fejlődésnek indult, akárcsak a már talán nem is annyira újnak számító okostelefonok, a lakatok is új design-t, új megjelenést kaptak. Hisz ők is követik a trendeket, egy lakat is lehet jól öltözött! Ezáltal tökéletes karácsonyi ajándék válhat belőle! Kiváló kiegészítője lehet egy design-os megjelenésű bőröndnek, poggyásznak, mellyel nem kell azon aggódni, hogy mikor tűnik el kedvencünk, legyen az egy új okostelefon, egy laptop, egy óra, vagy egy méregdrága parfüm.

 

 

Kattints a képre, és máris a választott lakat leírásánál leszel!

 

 

3. Ötletes kulcstároló megoldások - Ne bízzuk biztonságunkat a véletlenre!

Ma már olyan sokféle kulcstárolási megoldás létezik, hogy még néha mi is alig tudjuk követni a választékok sokszínűségét. Azért mégiscsak megpróbáltuk a termékpalettánkra összeszedni a legkreatívabb és egyben legbiztonságosabb megoldásokat, bízunk benne, hogy Te is megtalálod a számodra tökéletes választást! A legjobb, hogy nem csupán magadnak ajándékozhatsz biztonságot, de szeretteidnek is! Ötletes, kreatív, biztonságos. Kell ennél több? Kattints a képekre, és szerezd be még időben!

 

4. Értéktároló megoldások - Melyek akár tűztől és víztől is megóvják értékeidet!

Jöhet tűz, jöhet víz, a Biztonság Guru olyan megoldásokat kínál, melyek ilyen extrém helyzetekben is biztonságot nyújtanak, történjen bármi! Akár utazás közben is biztonságban tudhatod értékeidet, és ajándéknak is tökéletes, hisz szeretteid tudni fogják, hogy biztonságuk számodra az első. Ha rákkattintasz a számodra tetsző képre, máris beszerezheted, és még épp időben vagy, hogy ajándékba adhasd szeretteidnek. Amiről esetleg nem tudnád, hogy mi, és mire használható, illetve mit tud, a leírásánál a képre kattintva mindent megtudhatsz róla.

 

5. Széfek, akár tűz és vízbiztos kivitelben is!

Óvd meg értékeidet a legjobb minősítésű széfekkel, melyek a legmagasabb biztonsági fokozattal rendelkeznek! Nem csak a tolvajok, betörők ellen véd, de akár tűz és víz ellen is 100%-os védelmet nyújtanak! Ajándékozz biztonságot akár magadnak, akár szeretteidnek, melyhez még épp időben vagy! A képre kattintva mindent megtudhatsz az adott termékről, válaszd ki a számodra legideálisabb széfet!

 

 

Küldjön üzenetet Lépj kapcsolatba velünk!

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

VIDEÓKCIKKEK


Hazánkban elterjedt hit, miszerint csupán kétféle lakat létezik; az egyik –a leginkább elterjedt- a rézlakat, a másik a névtelen kínai gyártóktól származó, párszáz forintos...

Master Lock: Hazánkban elterjedt hit, miszerint csupán kétféle lakat létezik; az egyik –a leginkább elterjedt- a rézlakat, a másik a névtelen kínai gyártóktól származó, párszáz forintos lakat. Szerencsére nem ennyi a lakat repertoár, ennél jóval nagyobb v

Ha többen éltek együtt, ápoló/takarító jár hozzátok vagy Airbnb-zel állandó probléma lehet a kulcskérdés; ha például valaki mindig otthon felejti a kulcsait, elsőként...

BiztonságGURU: Ha többen éltek együtt, ápoló/takarító jár hozzátok vagy Airbnb-zel állandó probléma lehet a kulcskérdés; nálunk például régen valaki mindig otthon felejtette a kulcsait, így elsőként hazaérve soha nem tudott bejutni a házba, míg meg nem ér

Ha széfvásárlás előtt állsz, biztosan találsz több széfet is, ami az elképzeléseid között szerepelt, de egyszerűen nem jutsz dűlőre… Most adunk egy kis segítséget, ha a zoknik...

Master Lock: Ha széfvásárlás előtt állsz, biztosan találsz több széfet is, ami az elképzeléseid között szerepelt, de egyszerűen nem jutsz dűlőre… Most adunk egy kis segítséget, ha a kulcsos éjjeli szekrény helyett egy biztonságosabb ...


X

Küldjön üzenetet Lépj kapcsolatba velünk!

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat