A legjobb értéktároló megoldások hoteleknek, szállóknak


Manapság a biztonságé a főszerep és nem csak az otthonunkban, hanem nyaralás, kikapcsolódás alkalmával is. Erre az igényre nyújt megoldást a Biztonság Guru a termékeivel, melyet magánszemélyek illetve vendéglátó hotelek, apartmanok is előszeretettel használnak, már most is! Ismerjük meg ezeket az igazán hatékony eszközöket, melyekkel értékeinket teljes biztonságban tudhatjuk!

Kisebb szállók, motelek számára javaslunk megoldásokat, melyekkel plusz szolgáltatást tudnak nyújtani a vendégek számára, mindezt egyszerűen

Mobil biztonsági eszközök, hatékony védelem

Miért jók ezek az eszközök szállók illetve motelek számára? Termékeink segítségével plusz szolgáltatást tudnak nyújtani a vendéglátó helyiségek a vendégeik számára, mindezt egyszerűen, komolyabb befektetés nélkül(!). Kisebb méretű, hordozható, ugyanakkor rögzíthető értéktárolók, pénzkazetták, széfek beszerzésével a vendéglátó feláras szolgáltatást kínálhat vendégei számára, melyekkel növelhető a szobák biztonsági szintje.

 

Hogy is kell ezt elképzelni a gyakorlatban?

A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy a szoba foglalásakor opcióként fölajánlásra kerül a mobil értéktároló bérlése, melyet az igényeknek megfelelő kiválasztás után a karbantartó személyzet szobára szállít és rögzíti is azt a bérlés idejére. Ehhez mindössze egy szekrényre, vagy fiókos asztalra van szükség, ahol a vendéglátó előre kialakítja az eszköz rögzítéséhez szükséges furatokat, így bérlés esetén már csak rögzíteni kell azt. Kábeles értéktároló esetében erre sincs szükség, csupán egy rögzítési pontra.

 

A vendégek távozása után a széfek kiszerelésre kerülnek és a következő bérlő megérkezéséig a recepción kerülnek eltárolásra. Ennek előnye, hogy nem szükséges valamennyi szobához széfet biztosítani, vendég hiányában nem állnak nagy számban kihasználatlanul ezen értéktárolók, pénzkazetták. Ezek az eszközök kompatibilisek; könnyedén hordozhatóak, szállíthatóak, áthelyezhetők egyéb egységekbe.

 

Beszerzési értékük hamar megtérül, utána extra bevételt generálnak, mindezt úgy, hogy hozzáadott értéket kínálnak a vendégek számára. Ezáltal az adott vendéglátó hely is magasabb minőségi kategóriába kerül biztonságügyi szempontból. 

 

Nézzük, milyen eszközöket ajánlunk erre a célra!

1. A legkisebb eszközök a kulcstárolók, melyek kisebb értékek, kulcsok, kártyák, iratok védelmére szolgálnak, újraállítható kombinációval rendelkeznek és csavarokkal, vagy saját kengyellel, kábellel rögzíthetőek:

 

  

 

 

 

 

 

2. Nagyobb méretben kábeles pénzkazetták, értéktárolók javasolhatók, melyekben nagyobb értékek is elférnek és rögzítésükhöz nem szükséges fúrni, saját kábellel rögzíthetőek:

 

 

 

 

 

3. Hasonló értéktároló kazetták, széfek érhetőek el nem kábeles kivitelben, melyek rögzítése furatokkal lehetséges (pl.: szekrénybe, asztalfiókba):

 

 

 

 

4. És végül a széfek, melyek kulcsos vagy digitális nyitásúak és alul és/vagy hátul rögzíthetőek csavarok segítségével :

 

Érdemes lehet átgondolni egy komolyabb, nagyobb méretű széf beszerzését is, amiben biztonságban lehet tudni a fontosabb iratokat, pótkulcsokat, egyéb értékeket.

Erre a célra egy tűz és vízbiztos széfet javaslunk, mely minden eshetőségre felkészülve segít értékeink védelmében.

 

 

Ha felkeltettük az érdeklődését, látogasson el WEBÁRUHÁZUNKBA, ahol részletes információt talál a fent említett biztonságtechnikai temrékeinkről, vagy kérjen EGYEDI AJÁNLATOT.

 


VIDEÓKCIKKEK


Hazánkban elterjedt hit, miszerint csupán kétféle lakat létezik; az egyik –a leginkább elterjedt- a rézlakat, a másik a névtelen kínai gyártóktól származó, párszáz forintos...

Master Lock: Hazánkban elterjedt hit, miszerint csupán kétféle lakat létezik; az egyik –a leginkább elterjedt- a rézlakat, a másik a névtelen kínai gyártóktól származó, párszáz forintos lakat. Szerencsére nem ennyi a lakat repertoár, ennél jóval nagyobb v

Ha többen éltek együtt, ápoló/takarító jár hozzátok vagy Airbnb-zel állandó probléma lehet a kulcskérdés; ha például valaki mindig otthon felejti a kulcsait, elsőként...

BiztonságGURU: Ha többen éltek együtt, ápoló/takarító jár hozzátok vagy Airbnb-zel állandó probléma lehet a kulcskérdés; nálunk például régen valaki mindig otthon felejtette a kulcsait, így elsőként hazaérve soha nem tudott bejutni a házba, míg meg nem ér

Ha széfvásárlás előtt állsz, biztosan találsz több széfet is, ami az elképzeléseid között szerepelt, de egyszerűen nem jutsz dűlőre… Most adunk egy kis segítséget, ha a zoknik...

Master Lock: Ha széfvásárlás előtt állsz, biztosan találsz több széfet is, ami az elképzeléseid között szerepelt, de egyszerűen nem jutsz dűlőre… Most adunk egy kis segítséget, ha a kulcsos éjjeli szekrény helyett egy biztonságosabb ...


X

Küldjön üzenetet Lépj kapcsolatba velünk!

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat